Logo commandfusion

Instellingen iViewer

Voor de visualisatie maken wij gebruik van iViewer 5 van Commandfusion Pty Ltd.

Remote control vanaf uw apple iOS device (iPhone en iPad)

Hieronder een beknopte uitleg over de installatie van de app en het downloaden van de visualisatie naar uw device. Heeft u de app al geinstalleerd en is deze ook geregistreerd, ga dan naar stap 3 voor de uitleg over het downloaden van nieuwe visualisatie.Verlichting appstore

Stap 1

nieuwe installatie.

Download en installeer iViewer 5 uit de appstore. Maar start deze nog niet op. Voordat de app gebruikt kan worden moet deze eerst geregistreerd worden bij Commandfusion, zie stap 2.


Stap 2

iOS device registreren.

Onder iOS instellingen vind u de instellingen voor de app. Hier zet u alle vinkjes behalve "Reload GUI layout" uit.

Vul bij file URL id.commandfusion.com in en start de app. Een registratie formulier verschijnt nu in beeld. Krijgt u geen registratie formulier te zien? Verwijder de app dan even uit het geheugen en start opnieuw op.

CF Account Email Address: Vul hier het mail adres wat u heeft doorgekregen.

Device Name: Naam van de iPad/iPhone

Vervolgens klikt u op "Add to Account" en het iOS device wordt geregistreerd. Nu kan de visualisatie door ons aangepast worden met de juiste registratie code, een ogenblik geduld. U ontvangt van ons een nieuwe URL.

Afbeelding iOS Settings voor registratie

Afbeelding iOS Settings na registratie

Stap 3

Visualisatie downloaden.

De URL die u van ons gekregen heeft vult u in bij "File URL"

Nadat alle vinkjes goed zijn gezet, zie afbeelding, kan de app gestart worden. De visualisatie wordt nu gedownload en geinstalleerd en is gereed voor gebruik.